Warning: Illegal string offset 'content' in /customers/8/6/1/todayacademywellness.se/httpd.www/wp-content/plugins/wonster-shortcodes-2-symetrio/vc-wtr-admin/shortcodes/vc_wtr_column.php on line 153 Warning: Illegal string offset 'content' in /customers/8/6/1/todayacademywellness.se/httpd.www/wp-content/plugins/wonster-shortcodes-2-symetrio/vc-wtr-admin/shortcodes/vc_wtr_column.php on line 153 Warning: Illegal string offset 'content' in /customers/8/6/1/todayacademywellness.se/httpd.www/wp-content/plugins/wonster-shortcodes-2-symetrio/vc-wtr-admin/shortcodes/vc_wtr_row.php on line 438 Warning: Illegal string offset 'content' in /customers/8/6/1/todayacademywellness.se/httpd.www/wp-content/plugins/wonster-shortcodes-2-symetrio/vc-wtr-admin/shortcodes/vc_wtr_row.php on line 438 Warning: Illegal string offset 'content' in /customers/8/6/1/todayacademywellness.se/httpd.www/wp-content/plugins/wonster-shortcodes-2-symetrio/vc-wtr-admin/shortcodes/vc_wtr_row.php on line 438 Warning: Illegal string offset 'content' in /customers/8/6/1/todayacademywellness.se/httpd.www/wp-content/plugins/wonster-shortcodes-2-symetrio/vc-wtr-admin/shortcodes/vc_wtr_column.php on line 153

Today Academy Wellness

Grundades av Andreas Grenthe och Sarah Hellström med missionen ”Att genom ledande exempel av gott kamratskap, kärlek och gemenskap, kunskap och tro hjälpa människor att hitta sig själva, för att sedan genom våra beprövade planer skapa förutsättningarna för ett lyckligt liv”.

 

Baserat på erfarenhet av baksidan i vår egen respektive mängden människors vardag där vi ständigt låter omständigheterna i vår stressiga tillvaro vara avgörande för om vi  skulle må bra eller dåligt så valde vi att bryta ner vårar egna liv i små delar och analysera vad som egentligen är fel. Med förstånd för situationen så applicerade vi en plan för att rensa upp vår egen livssituation under 1 års tid vilket resulterade i att i flera delar ganska snabbt fick helt otroliga resultat, och framförallt vi insåg att hälsan och balansen måste vara vår bas i den dagliga planeringen för att leva ett balanserat liv.

 

Att stressa genom livet och att sopa bort problem under mattan blev efter många år en enorm kostnad på hälsan både fysiskt och psykiskt, ur detta föddes detta Wellness koncept med fokus på delar som medvetenhet, förberedelser och en första stegs plan för att komma tillbaka till en bra balans och för att sedan steg för steg hjälpa människor att hitta sig själva på samma sätt.

 

Visionen föddes att genom våra grundläggande värderingar och principer knyta samman människor med integritet som brinner för att hjälpa andra. På så sätt kan vi tillsammans skapa förändring i den individuella människans liv som de inte har möjlighet att göra för sig själva.

[vc_empty_space][vc_wtr_divider type="line" divider_align="center" height="2" color_line="#22cad6" delay="0"][vc_empty_space height="52px"]

Ali Parchami 

Osteopat.Personlig tränare. Kostrådgivare. Crossfit instruktör.

Ali är en otroligt kompetent och inspirerande tränare med en lång bakgrund inom branschen. Han har jobbat som tränare i över 10 år och hjälp allt från motionärer till elitidrottare att nå sina mål. Ali är själv före detta elitidrottare och idag är han även utbildad Osteopat. Han driver sin en egen klinik parallellt med diverse träningsuppdrag, han har bland annat medverkat i Gladiatorerna och bakom kulisserna på Ninja Warriors.

Ali tränade judo under många år, och åtta av dem var med landslaget. Han har meriter som 5 SM guld individuellt och nordisk mästare 4 år på raken. Han satsade mot OS 2008 i Peking.

Efter idrottskarriären upptäckte han Crossfit och tävlade på nationell nivå under de första åren som han höll på med det.

10402911_10152163097168471_6981404670510771271_n

Josefine Fjällid

Hälsopedagog. Hälsoutvecklare. Träningsinstruktör.

Vårat energiknippe Josefine är en tjej som brinner starkt för hälsa och friskvård och som trivs otroligt bra i rollen att hjälpa och coacha människor till en bättre livsstil. Hon är utbildad hälsopedagog i grunden och har en bred kompetens inom området. Hon jobbar i dagsläget som hälsoutvecklare, hälsocoach, och hälsopedagog på olika företag där hon både håller i föreläsningar, gör hälsoprofilbedömningar, samt coachar människor i träning och en bättre kosthållning. Hon har gedigen erfarenhet av träning och är utbildad träningsinstruktör i spinning, core, vattengymnastik, dans, motionsgymnastik, cirkelträning, individanpassad träning, löpning och stavgång.

Sarah Hellström

Hälsocoach. Personlig tränare. Inspiratör.

Sarah har förutom sitt glödande intresse för hälsa och träning, ett gediget intresse för människor i helhet. Hon har under de senaste jobbat som hälsocoach och främst varit inriktad på människor med livsstilsrelaterade sjukdomar såsom övervikt och fetma. Kombinationen av att jobba med ohälsa samt personliga erfarenheter har gjort att hon verkligen har förstått vikten av balans och på senare år har hon mer intresserat sig för varför människor inte har en sund relation till mat och träning, och varför människor som har det ändå inte mår bra i helhet.

Hon har en friskvårdskonsulentutbildning i grunden, med fokus på friskvård och hälsa i sin helhet. Hon är utbildad kostrådgivare, personlig tränare och stresshanterare, samt har gått en separat hälsocoach-utbildning, ett flertal kurser inom personlig utveckling och ledarskap. Hon är ett praktexempel på att leva som hon lär!

12246940_10156181376190386_7950006478090369903_n

Andreas Grenthe

Livscoach. Inspiratör. Föreläsare.

Andreas har en fantastisk story där han berättar om sitt liv och sin bakgrund. Hur han använt motgångar i livet såsom missbruk och dåliga förhållanden till att byggt säljorganisation med 10 tusentals säljare och skördat framgångar. I hoppet om att finna lycka. Istället kostade de han tjänade i fysiska livet istället hälsan. Materiell framgång och prestige föder inte lycka utan finna lycka föder framgång! Framgång är individuellt men grunden är garanterat att finna lycka och balans, allt annat är en bonus. Andreas grundade Today Academy 2014 som en utbildningsenhet för att skapa lycka och balans för att sedan skörda det som är framgång för den individuella individen. ”Livet är idag-Lev”

Utbildningar:
Livetsskola

Kontakt


Sveavägen 140
113 50 Stockholm

info@todayacademywellness.se

Användarvilkor
FAQ
Privacy Policy Cookie Policy
Today Academy ©. All Rights Reserved