TRANSFORMERINGSPAKETET

Tappa fett, bygg muskler, öka din medvetenhet och skapa en ny livsstil

ANSÖK TILL VÅET TRANSFORMATIONS PROGRAM OCH FÅ EN GRATIS WELLNESS COACH UNDER HELA TRANSFORMERINGEN

-Utförlig hälsoanalys

-Wellness plattform (träning online, kostråd, receptbank, community mm)

-Välarbetad kostplan utifrån ditt specifika mål

-12 stegs plan hur man gör livsstilsförändring

Support & livechatt

-Personlig Wellness Coach

 

I våra hälsopaket för viktnedgång ingår en utförlig hälsoanalys för att summera din nuvarande livsstil och hälsostatus, att bli medveten är det första steget mot förändring.

Du får en gedigen kostplan med tillhörande produkter anpassat efter ditt val, samt access till vår unika Wellness plattform. På plattformen har du tillgång till vår 12-stegs balansplan med fokus på livsstilsförändring och bättre vanor där du varje vecka arbetar med frågor som skickas in till våra experter, träning online där du kan träna vart du vill och när du vill tillsammans med våra tränare, kostråd, receptbank, support med live chatt, community och dessutom har du en viktkalkylator som hjälper dig att följa din utveckling från vecka till vecka.

I transformeringsprogrammet jobbar vi med kvalitativa måltidsersättningar för att boosta viktnedgången och öka motivationen till att genomföra den bestående förändringen i vår 12-stegs balansplan. Det innebär att vi byter ut ett antal måltider under programmets gång och gör att viss del av din matkostnad uteblir och ersätts av nämnd måltidsersättning. Detta gör att den faktiska kostnaden inte blir högre när man gör sin transformering än om man inte gör den, utan snarare tvärtom.

Vi brinner för långsiktig hälsa och har utifrån det skapat de bästa verktygen för att du ska kunna nå men också bibehålla dina mål.

Läs mer om våra olika produktpaket här:

 

“Obs (ansökan är ej bindande) produktköp genomförs först efter kostnadsfri konsulation så vi kan säkerställa din nuvarande situation ” Ansök nu så ringer vi upp dig. Vårt team är otroligt duktiga och du har inget att förlora.

Balanserat blodsockret

*1

Minskad hunger och reducerat sötsug

*2

Förbättrad tarmflora

*3

Bättre och starkare immunförsvar

*4

Hjälper till att bibehålla normala blodfetter (Kolesterol)

*5

Stimulerad ämnesomsättning

*6

Bidrar till att öka och bibehålla muskelmassa

*7

Upp till -1 kg kroppsfett/veckan

*8

*1fibrer, linolsyra, alfalinolensyra *2 fibrer, prebiotika*3 prebiotika*4 Vitamin b6, vitamin b12, vitamin C, vitamin D3
*5 betaglukaner, alfalinolsyra*6 prebetoka*7 protein (ärtprotein, havreprotein BERRRY, kollagenpeptider, mjölkprotein, vassleprotein CHOKLAD)
*8 Reducerat kaloriintag på 1000 kcal enligt kostplan

Kontakt


Sveavägen 140
113 50 Stockholm

info@todayacademywellness.se

Användarvilkor
FAQ
Privacy Policy Cookie Policy
Today Academy ©. All Rights Reserved